Wat klanten zeggen over Identitive

Dankzij Juuls professionele en creatieve aanpak in het proces van positioneren van onze organisatie en nog meer zichtbaar maken van ondernemerschap staat er een zichtbaar vernieuwde, moderne en vooral frisse organisatie waar iedereen zich bij thuisvoelt.

Peet Huys, directeur Bedrijfsvoering Minters, dienstverleners in welzijn

Ik was blij met de vele positieve reacties naar aanleiding van de introductie van onze nieuwe organisatienaam. Het geeft medewerkers energie en cliënten een gevoel van waardering. In combinatie met de toevoeging ‘Mensen met een verhaal’ werd het als één geheel ervaren.

Louise de Berg, bestuurder Amie Ouderenzorg

We zijn ontzettend blij met wat we tot nu toe hebben bereikt met de introductie van onze nieuwe naam en positionering bij medewerkers en cliënten. De enthousiaste reacties van iedereen inspireren ons om hier met volle overtuiging mee verder te gaan!

Ankie Poen, manager Bedrijfsbureau Amie Ouderenzorg

De nieuwe naam en positionering van onze organisatie geeft mij hernieuwde energie. Niet alleen de nieuwe naam is mooi. Ik ben echt onder de indruk van het hele verhaal eromheen. Tot in de kleinste details is alles overdacht en bedacht.

Afdelingsmanager, Amie Ouderenzorg

Juul vraagt regelmatig door naar de achtergrond van ontwikkelingen in de organisatie. Zo tast ze af wat de mogelijkheden zijn om collega’s te betrekken of om acties goed te positioneren. Die sensibiliteit is nodig om (soms kwetsbare) communicatie-initiatieven goed tussen de klippen door te loodsen.

Tom van der Horst, manager Innovatie & Ruimte TNO

Juul heeft het vermogen om zaken snel te ordenen en doorgronden. Ik ben er van onder indruk hoe ze in korte tijd zeer complexe materie helder maakt. Juul stelt vragen waardoor ze ons aan het denken zet en ze vraagt net zo lang door t